Stoppen met roken m.b.v. NLP

Na meer dan 30 jaar gerookt te hebben, besloot ik dat het genoeg geweest was. Voordat ik stopte, heb ik me eerst grondig voorbereidt. Ik heb zo beetje alles wat ik op internet kon vinden gelezen. Tevens heb ik het boek van Allen Carr, die de bestseller “The easy way to stop smoking” geschreven heeft gelezen.

 

Met deze kennis en mijn kennis van NLP, heb ik toen een methode samengesteld die het stoppen met roken een stuk eenvoudiger maakt. Met deze methode is het mij gelukt om probleemloos en zonder noemenswaardige ontwenningsverschijnselen succesvol te stoppen met roken. Hoe jij dit ook kunt, staat op een heldere manier beschreven in mijn e-boek “Maak korte metten met de Rookduivel” met de subtitel “Stoppen met roken m.b.v. NLP”.

 

Met behulp van deze methode heb ik er zo 3 weken overgedaan om te komen tot het punt waarop ik mijn laatste sigaret rookte. Dit had wellicht wel sneller gekund maar was is nu 3 weken op 30 jaar.... Alleen de eerste 2 weken nadat ik gestopt was, heb ik enkele momenten gehad waar ik weer behoefte kreeg aan een sigaret. Door op zo’n moment tegelijk een NLP techniek toe te passen, verdween die behoefte al even snel als die gekomen was. 

 

 

 

 

Je kunt dit e-boek hieronder GRATIS downloaden..

 

(klik op de afbeelding of op de bestel button)

Nadat ik gestopt ben met roken, heb ik na een bepaalde periode een kort verslag gemaakt van mijn ervaringen.

 

Klik op de afbeelding hiernaast om dit verslag te lezen.